Het Briels Theaterweekend!

In het kader van het Briels Theaterweekend op 19 en 20 januari presenteren BREStheater en de Brielse horeca een speciale actie: een tweegangen-theatermenu voor maar € 22,50 voorafgaand aan een theatervoorstelling.

Na een heerlijk diner in het centrum van Brielle wordt u met de paardentram, de ‘BRES Express’, naar het theater gebracht. Na afloop van de voorstelling kunt u nog even op het gemak napraten onder het genot van een lekker drankje, waarna de BRES Express u ook weer voor de deur ophaalt om u terug naar het centrum te brengen.

Voorstellingen

Op vrijdag 19 januari brengt Jan Akkerman zijn ’70 Anniversary Tour’ naar Brielle. Wat kunnen we nog zeggen over gitaaricoon Jan Akkerman? Winnaar van de Gouden Harp, Ridder in de orde van Oranje Nassau en door het Engelse blad Melody Maker uitgeroepen tot beste gitarist ter wereld. In december 2016 bereikte Jan Akkerman de respectabele leeftijd van 70 jaar, wat betekent dat hij al meer dan een halve eeuw gitaar speelt. Of het dan niet eens tijd wordt om met pensioen te gaan? Absoluut niet. Wat is er mooier dan dit heuglijke feit uitbundig te vieren op ons podium? Met nummers als Streetwalker, Pieton en Hocus Pocus, nieuwe composities en oudere favorieten. Zit je in een band of speel je zelf gitaar? Of ben je een bewonderaar? Kom dan genieten van virtuoos gitaarspel van Jan Akkerman, begeleid door zijn formidabele band.

De volgende avond, zaterdag 20 januari, is het podium van aanstormend talent Benjamin van der Velden.  Het had weinig gescheeld of hij had zijn leven achter de piano weggedroomd. Totdat hij in de finale van een singer-songwritercompetitie terechtkwam. "Het lied dat aangenaam herinnerde aan Ramses Shaffy in diens wat meer benevelde periode, werd later in de finale door niemand meer benaderd", schreef Haarlems Dagblad. Nu Benjamin had geproefd van het theater, was er geen weg meer terug. Beschonken schreef hij zich in voor het eerste cabaretfestival dat hij tegenkwam, en zijn nog ruwe talent werd direct herkend. Benjamin, ooit van het vmbo getrapt en nu als autodidact afgestudeerd aan het Conservatorium, ademt muzikaliteit en bevlogenheid. Vanavond staat hij met zijn debuutprogramma ‘Ik ben’ bij ons in het theater.

In het kader van het Briels Theaterweekend bezoekt u de voorstelling van Benjamin van der Velden voor slechts € 10,00.

Deelnemende restaurants

Op vertoon van een kaartje voor één van deze twee voorstellingen kunt u terecht bij de volgende restaurants:

  • Steakhouse Floor (0181 – 417 648)
  • Chez Andre (0181 - 411 231)
  • ’t Kont van het Paard (0181 – 416 161)
  • De Zalm (0181 – 413 388)
  • De Hooghcamer (0181 – 411 122)
  • De Hoofdwacht (0181 – 418 393)

Reserveer op tijd, want vol is vol!

Online kaarten kopen is 24/7 met iDEAL is mogelijk via www.brestheater.nl

De theaterkassa van BREStheater is gesloten tussen 22 december 2017 en dinsdag 9 januari 2018. Vanaf 10 januari is de kassa geopend van woensdag tot en met vrijdag, van 14.00 uur tot 17.00 uur aan de Reede 2A te Brielle. U kunt het theater telefonisch bereiken via 0181 – 413308, of stuur een mailtje naar kaartverkoop@brestheater.nl.

 

Blijf op de hoogte van alle activiteiten in Brielle via de sociale media:

     

Deel via social media