Halloween - De Klokkenluider van de Brielse Dom - vrijdag 27 oktober

22-09-2017

HALLOWEEN SPOOKTOCHT VRIJDAG 27 OKTOBER - DURF JIJ HET AAN?

“De Klokkenluider van de Brielse Dom”

Om klokslag 19.00 uur vertrekt een sinistere stoet van erbarmelijke en afzichtelijke schepsels voor een tocht door de donkere straten van de Brielse binnenstad. Wat staat deze stervelingen onderweg te wachten? Staan daar nou ineens grafzerken??? Wat voor drama speelt zich af in dat huis daar???? Strompel mee en kom achter de meer dan afschuwelijke waarheid, de rillingen zullen over je rug lopen……in het gunstigste geval dan! En dan zijn we er nog lang niet……..wees voorbereid en denk niet dat verdere verschrikkingen je bespaard zullen blijven, oh nee!!!!! 

Tere zieltjes waarschuwen we vast, klamp je vast aan de dappersten en hoop op een milde afloop. Al betwijfelen we of die er wel zal zijn…….

Verzamelen op de Markt vanaf 18.45 uur, vertrek van de stoet om 19.00 uur.

Griezeldisco en Prijsuitreiking

Voor wie het gelukt is om na de tocht der tochten terug te keren op de Markt wacht daar de Glühwein en warme chocomel en kan er worden afgereageerd door ritmisch te bewegen op de sneue deunen van DJ Edwin de Kraaienkraker.

Zodra de afzichtelijke juryleden er uit zijn worden aansluitend de prijzen uitgereikt voor de meest akelige deelnemers en voor de meest gruwelijke pompoen. 

Kijk ook op Facebook Halloween in Brielle voor alle informatie over de Spooktocht.

 

 

 

 

 

 

Deel via social media