Zoeken

Peter zonder wolf

13 October Peter zonder wolf

Geloof je wat anderen zeggen of geloof je je eigen ervaring?

In deze nieuwe versie woont Peter in een grijze flat met zijn eend Habib. Totdat Habib op een dag plotseling is verdwenen! Peter begint een avontuurlijke zoektocht door de flat met behulp van zijn eigenaardige buren. Elke deur opent een nieuw avontuur; een verstrooide kattendame, een vogelvanger met zeldzame vogels of een bloedfanatieke gamer. Allemaal wijzen ze naar de Wolf want die heeft het in sprookjes toch altijd gedaan? Ze vullen het hoofd van Peter met wilde verhalen. Maar zijn deze flatbewoners zelf ook niet hartstikke verdacht?

Terwijl Peter van de ene onverwachte situatie naar de andere stuitert, weeft de herkenbare muziek van Prokofiev in verassend moderne arrangementen door het verhaal.

Mark van Vliet brengt zijn muzikale slapstick en unieke beeldtaal samen in een dynamische voorstelling waarbij klassieke muziek, verwondering en humor hand in hand gaan.

Een kindervoorstelling voor kinderen vanaf 5 jaar.

Terug naar het overzicht

Contactgegevens

Reede 2a
3232 CV BRIELLE
http://www.brestheater.nl

Prijzen

Standaard
€ 8,50

Wanneer?

13 October om 14:00 Koop kaarten

Newsletter

Receive our newsletter 4 times a year with all the tips from Brielle. Current affairs, events, tips for restaurants, for young and old, etc.

Sign Up