Zoeken

FAURE - Brunch Concert

20 oktober FAURE

Singer-songwriter FAURE zingt en speelt met veel enthousiasme haar pop-americanaliedjes. Ze laat zich inspireren door het verleden en de wereld om haar heen. FAURE schrijft liedjes met een pakkende melodie, haar diepgaande en verhalende teksten zijn voor velen herkenbaar. Haar vocale en melodische keuzes komen onder andere voort uit haar liefde voor muziek uit de jaren 70. Deze bron van inspiratie leidt tot een frisse vintage sound. 

Vol zelfvertrouwen durft FAURE zich kwetsbaar op te stellen voor haar publiek. Ze staat dan ook voor een ongedwongen sfeer. 3 voor 12 Zeeland omschreef haar optreden op Eindeloos Eiland Festival dan ook als “Puur en intiemer kan niet”. FAURE heeft ondanks haar jonge leeftijd al op verschillende podia haar muziek ten gehore gebracht. Ze won de publieksprijs in de finale van Podium Z en mocht tijdens de officiële opening van het herdenkingsjaar 1572 voor Zijne Majesteit de Koning optreden. 

FAURE laat zich inspireren door artiesten als: Joni Mitchell, Crosby Stills Nash & Young, Paul Simon en James Taylor

Programma: 

Inloop met koffie/thee en lekkers om 11u00

Optreden 11u30 - 12u00

Pauze met soepje 12u00 - 12u30

Tweede set 12u30-13u00            

Terug naar het overzicht

Contactgegevens

Maarland NZ 10
3231 CE BRIELLE
06 31 908 910 https://www.artoflifebrielle.nl

Wanneer?

20 oktober Koop tickets

Nieuwsbrief

Ontvang 4x keer per jaar onze nieuwsbrief met alle tips van Brielle. Actualiteiten, evenementen, tips voor restaurants, voor jong en oud, etc.

Aanmelden